Βιογραφικό

piloxing shall we dance

Η Δήμητρα Μπέρτσου ξεκίνησε το χορό στην ηλικια των 12 χρονων παρακολουθώντας παραδοσιακούς και λαϊκούς χορούς.

Στη συνέχεια ασχολήθηκε με τους Latin και Ευρωπαϊκούς χορούς. Συμπληρώνοντας τα 18, απέκτησε το 1ο επαγγελματικό δίπλωμα ως δασκάλα χορού/χορογράφος σε Λάτιν & Ευρωπαϊκούς χορούς από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Χοροδιδασκάλων. Το πάθος της για το χορό την έκανε να ασχοληθει με διαφορά αλλά είδη χορού όπως hip hop, σύγχρονο,μοντέρνο κ.α.

Ως φιλομαθής της τέχνης παρακολουθει συνεχώς σεμινάρια από καταξιωμένους δασκάλους και διεθνούς φήμης χορευτές. Το ταλέντο της και το πάθος της ήταν τα βασικά συστατικά για να κατακτήσει υψηλές θέσεις και διακρίσεις σε πανελλήνιους διαγωνισμούς χορού.

Έχει επιμεληθεί χορογραφίες και έχει αναλάβει μεγάλα event στην περιοχή.
Ως Zumba Instructor επιλεχθηκε να συμμετεχει στην εκπομπη ZUMBA TIME του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤΕΝΝΑ TV.

Τον Ιανουαριο του 2012 σε ηλικια 18 ετων αποφασισε να κανει το επομενο βημα στην καριερα της και να δημιουργησει τη δικη της Σχολη Χορου με την ονομασια “SHALL WE DANCE” η οποια ειναι Αναγνωρισμενο Μελος & Επισημο Εξεταστικο Κεντρο της Ελληνικης Χοροαθλητικης Ομοσπονδιας Ελλαδος (Ε.Χ.Ο.Ε)

Ως προπονητρια κατέχει λαμπρές επιτυχίες και δεκάδες διακρίσεις μέσα από τις ομάδες και τα ζευγάρια της, σε Πανελληνιους Διαγωνισμους.